Vaša košaricaVaša košarica: prazna
Bucibu - Trgovina z otroško opremo

Trmofor - grelna punčka Gesslein


Termofor za lajšanje trebušnih tegob in mraza, za vesele dni pa po potrebi lahko postane tudi mehka plišasta igrača.


Izberi barvo punčke:
emilyZa izbiro izdelka in prikaz cene, prosimo izberite vse lastnosti.Ta punčka je nekaj popolnoma drugačnega. Enkrat sem jo dobila od moje mami, od takrat je vedno na moji strani. Morate vedeti, da imava s punčko veliko skupnih skrivnosti. Kaj? Mislite, da ne? No ja, ker je pa tako, vam izdam kaj imam skupnega z mojo punčko.

Moja mala prijateljica je zelo mehka in se vedno stiskava in crkljava, kadar je mama zaposlena s pospravljanjem. Mala prijateljica Emily od moje sestre ima celo zavihan nosek in bi jo lahko kar mečkal. Potem se tudi igrava skupaj. Jaz z mojo malo prijateljico Susi in njena mala Barchen, ki jo je prinesla s sabo domov. Moja mala prijateljica ima celo dva magneta v rokicah. Tako jo lahko kam pritrdim ali pa ji dam kaj v roke.

Najboljše vedno pride zvečer. Ko me trapasti Nils iz vrtca razjezi, me moja mala prijateljica potolaži zvečer v postelji. Ona je namreč vedno prijetno topla, zaradi blazinice iz češnjevih pešk , ki je v njenem trebuhu. Mami to blazinico vedno hitro pogreje v mikrovalovni pečici. Za čez dan spravimo to blazinico v predal za zelo pomembne stvari, da jo mami ne bi pomotoma vrgla stran.

Ja, sedaj veste zakaj imam mojo malo prijateljico tako rada. Ampak včasih sem pa tudi malo žalostna. Takrat mama vzame mojo malo prijateljico in jo da v pralni stroj. Potem gre Susi še v sušilni stroj, da je hitreje suha.

Od kar ima moja sestra končno tudi malo prijateljico, se razumeva mnogo bolje. Sedaj se ne bo več kar naprej igrala z mojo.

Vam moram izdati še katero malo skrivnost? Od kje je moja mala prijateljica prišla, vam ne povem več. Za vas je namenjena ta spodaj. Mogoče si želiš, da bi ti jo mama kupila za rojstni dan.Lastnosti:

  • Mehek in topel niki-material (mehek bombaž)
  • Vključena blazinica iz češnjevih pešk
  • Igrača je narejena na Kitajskem
  • Nemške, ekološko očiščene češnjeve peške
  • Primerno za dojenčke
  • Velikost punčke 35 cm
  • Velikost blazinice 18x15 cm

Prednosti:

  • Male prijateljice nudijo tolažbo, ko ti npr. nagaja sestrica oz. ko so prvi dan v vrtcu težave.
  • Toplota, ki se bolj enakomerno in dlje sprošča iz blazinice s češnjevimi peškami, kakor od navadnega termoforja z vodo.
  • Za gretje jo lahko uporabite tudi v vozičku

Posebna ponudba
Gesslein F2 Cocon

821821

Cena: 761,49 €
609,19 €

več...

Košarica
Vaša košarica je prazna.
Prijava
Elektronska pošta:

Geslo:

Prijava »

Pozabljeno geslo »

Nov uporabnik »